Hjemmeside til frisører

 

Vi er UBonline

 

Her laver vi lækre, brugervenlige, resultat-orienterede hjemmesider - uden at du bliver ruineret

[
Jeg er blevet nysgerrig

Få flere kunder i din frisørsalon med ny hjemmeside

Til dig, der driver en frisørforretning!

Det kan være svært, at sætte sig ind i dét at lave en hjemmeside, når man samtidig driver en frisør-salon. Det tager lang tid at lære, hvor man overhovedet skal begynde – og det bliver ikke, som man gerne vil have det.

Jeg har talt med flere, som har fået tilbudt en hjemmeside til mange tusinde kroner. Det behøver det slet ikke at koste – det kan oftest klares for langt mindre.

Der er absolut ingen grund til at få skrædder-syet en hjemmeside af en dygtig programmør, hvor de gerne tager i omegnen af 1000kr i timen. Med min hjælp, og WordPress’ hjælp, kan du få en hjemmeside til kun 2699,-(Domæne og webhotel i 1 år er inkluderet – koster i omegnen af 400kr)


Skal jeg lave din hjemmeside?

Hvad får jeg med i pakken?

Skal du have en hjemmeside til din frisør-forretning, bør den være så simpel som muligt, uden smarte og dyre features. Den skal vise Jeres priser, kontakt informationer, en 'Om os' side, links til Online booking og gerne en blog, hvor I kan skrive om seneste nyt i salonen.

Når mit arbejde er udført, laver vi en gennemgang af siden, og du får en en manual der viser, hvor du kan redigere de forskellige sider.

Ved køb af hjemmeside til 2699 får du følgende:

  • Køb af domæne og webhotel i 1 år
  • Installation af WordPress, så du nemt kan redigere og tilføje nyt indhold
  • Oprettelse af op til 5 undersider (disse: "Om os", kontakt-side, Åbningstider, Galleri og en Seneste nyt-side
  • Indsættelse af "Book Online" link forskellige steder på hjemmesiden
  • Oprettelse af ønskede mail-konti
  • Du får efterfølgende tilsendt en "quick-guide" til hvor og hvordan du kan redigere de forskellige ting, på din nye hjemmeside

Når arbejdet er udført, og din hjemmeside er klar til at køre selv, så opretter jeg en bruger til dig hos Unoeuro, og du får overdraget alle rettighederne. 


Køb, installation & opsætning

Jeg køber et domæne til dig, og et webhotel, så du får fuldstændig sikkerhed og optimal hastighed. Det bliver købt hos Unoeuro, og efter at hjemmesiden er lavet, får du overdravet hele molevitten.

Jeg installerer WordPress, så du får et dejligt nemt overblik over hele indholdet på din hjemmeside - og jeg sætter din hjemmeside op, med et visuelt lækkert tema, hvor de bedste ting ved din salon fremhæves.

Redigere i din hjemmeside

WordPress er dejligt nemt, og ligetil at bruge. Du får selvfølgelig dit eget login til din hjemmeside, så du kan logge ind og redigere i siderne, som du ønsker.

Du får oven i købet en handy gør-det-selv guide, så du nemt kan indsætte nye blog-indlæg, billeder, redigere i sider, og hvad der nu er behov for. 

KOMPLET hjemmeside til kun 2699,-

Jeg udfører en begrænset mængde af disse hjemmesider, og når jeg ikke kan tage mod flere ordrer, lukker jeg ned for tilbuddet.

Udfyld informationerne til venstre, og vi er i gang!

Hvad venter du på?

profile-pic
Dorte Formand

Faxe Badminton Club

Vi skulle have en ganske simpel hjemmeside, til vores lokale badminton club, som jeg selv kunne redigere i efterfølgende. Morten lavede en helt standard hjemmeside, så vi kan få alle de relevante informationer ud til medlemmere og interesserede. Super tilfredse!

profile-pic
Christian Med-ejer

Malerfirmaet ap-pe

Morten er en stor ressource for os, i forbindelse med vores hjemmeside til malerfirmaet, men også til de forskellige projekter, jeg arbejder med. Han er skarp, og han ved, hvad de besøgende på hjemmesiden kan lide, og hvad de vil have. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge ham til mine forskellige projekter.

profile-pic
Khalil Ejer

Faxe Car Wash

Morten har lavet min hjemmeside til Faxe Car Wash, og den er jeg er yderst tilfreds med. Han lavede siden, lige som jeg ville have den, med informationer og et booking-system, som vi bruger flittigt. Han får de varmeste anbefalinger fra mig

>