ubonline

Ny, skræddersyet hjemmeside, med fokus på salg

81% af alle forbrugere undersøger et firma online inden de træffer en endelig købsbeslutning, ifølge et studie fra 2023. Kom dem i forkøbet, og fremvis en troværdig hjemmeside, der cementerer din position som en seriøs virksomhed, der udstråler tryghed. Skab et samlingspunkt for alle dine markedsføringsaktiviteter, og øg din omsætning.

Få ny hjemmeside fra UBonline

Vi indgår en aftale

…efter afholdelse af møde, så vi kan afstemme vores forventninger. Derudover lærer jeg her også din virksomhed at kende, så du/I kan få en skræddersyet hjemmeside, der styrker Jeres brand.

Hjemmesiden opbygges

…i WordPress. Mit første udkast til hjemmesiden er somregel færdig indenfor et par hverdage. Herefter kan du komme med ønsker til rettelser, tilføjelser og lignende. Dette plejer at gå temmelig hurtigt!

Overlevering af nøglerne

…eftersom du selv skal eje din hjemmeside. Du får udleveret forskellige logins, oplysninger/data om webhotel, database, information om hvordan hjemmesiden tilgås og meget mere.

du skal ikke løfte en finger (næsten)

A-Å hjemmesideservice

Alle virksomheder er forskellige, med individuelle behov samt mål. Derfor får du som kunde hos mig en plan specifik udviklet målrettet netop dine mål – baseret på netop din aktuelle situation.

Uanset om du skal bruge en strømlinet hjemmeside, effektiv tekst og/eller vil øge din synlighed i søgemaskinerne. Nedenstående proces er den simplificerede grundsten i UBonlines arbejde.

1. Analyse af nuværende situation

2. Research af potentielle muligheder baseret på analyse

3. Praktisk implementering på baggrund af research

 

vi tilbyder hjælp til løbende hjemmeside arbejde

Hvad indeholder løsningen?

Min hjemmesideløsning er perfekt til små og mellemstore virksomheder, der ikke har behov for store, avancerede hjemmesidesystemer. Hvis du sælger services, og ikke skal bruge en webshop, er det helt ideelt for dig.

👉 Inklusiv 1 års domæne og webhotel (hos Simply)

👉 Oprettelse af e-mail adresser

👉 Professionelt design i WordPress

👉 Tilpasning indtil du er tilfreds

👉 Fokuser på din EGEN forretning

👉 PERFEKT til mindre virksomheder

👉 Klar til SEO aktiviteter

…og meget mere, som du kan høre mere om!

 

Komplet hjemmeside for KUN 4199dkk 2499dkk

Du kan lige nu få en hjemmeside til din virksomhed, for en uhørt lav pris. Min normalpris er 4199dkk, men du kan lige nu få pakken for kun 2499dkk (sælges i et begrænset antal!).

Selvom prisen er banket i bund, får du naturligvis stadig alt det gode med, som du kan se her foroven. Hvis du ingen billeder har, kan jeg hjælpe med dette. Hvis du heller ikke har mod på at skrive indholdet selv, kan jeg være behjælpelig med dette også. Sig til, hvis du ønsker et tilbud på tekst til en god pris.

Så hurtigt får du din nye hjemmeside

Vis din nye hjemmeside frem på ingen tid.

Jeg bestræber mig på at lave din nye hjemmeside så hurtigt som muligt. I langt de fleste tilfælde vil det hele været klaret på under én uge; fra vores første kontakt, til alt står færdigt. En nøjagtig tidshorisont kan ikke gives på forhånd, da det afhænger af forskellige faktorer, som jeg meget gerne vil fortælle dig mere om!

Er du klar til at udvide din virksomhed, og øge dit salg via digitale kanaler?

 

skal du ha’ hjælp til noget andet?

Måske er du nysgerrig på andre services

Din hjemmeside skal have kvalitetsindhold

Du kan ikke have en hjemmeside der sælger, uden det rigtige indhold. Det kræver tid, erfaring og research at skrive indhold der sælger – og får din hjemmeside vist i søgemaskiner som Google, hvor dine kunder befinder sig. Brug din tid på din forretning, og lad UBonline kreere dit skræddersyede indhold. 

Profesionel SEO øger trafikken til din hjemmeside

Det er tidskrævende, og for mange uoverskueligt, at gå i gang med SEO på sin egen hjemmeside. Overlad processen til mig, og du vil måned efter måned se din hjemmeside vokse til nye højder via søgemaskiner som Google. Flere relevante besøgende til din hjemmeside + konverterende hjemmeside = flere betalende kunder til dig.

10års erfaring sætter standarden

Jeg lavede min første hjemmeside i WordPress for omkring 10 år siden. I 8 år har jeg udelukkende arbejdet med opbygning af profitable hjemmesider i forskellige brancher, og arbejdet meget med forskellige metoder til markedsføring af hjemmesider. Dette indebærer Google Ads, SEO, Display annoncering, Push-annoncering, native annoncer og meget mere.

Nu hjælper jeg udelukkende mindre virksomheder med udvidelse af deres forretninger via internettet. Dette gør jeg i form af strømlinede hjemmesider, med brugervenlige designs, der “skubber” de besøgende hen mod din kundeportefølje. I forlængelse af dette, kan du få skrevet fængende tekster til din hjemmeside, der ikke bare sælger dine services, men rangerer i søgemaskiner som Google.