Hvem er jeg og hvad er UBonline?

Jeg hedder Morten Bagge, og jeg ER UBonline. Jeg har, lige siden jeg fik stukket en computer i hånden for første gang (hvilket var omkring 10års alderen) interesseret mig for IT, internet og teknologi.

Det har ført mig mange veje - bl.a. til arbejde i Berlin, London og Tjekkiet, og her i Danmark.

Nu nyder jeg, at lave hjemmesider til alle mulige virksomheder.

I omegnen af 10 år har jeg interesseret mig for hjemmesider, og senere online markedsføring. Idéen om, at man kan lave en hjemmeside, der i bund og grund kan blive til ens levebrød, er for mig fascinerende.

Derfor hjælper jeg i dag mindre virksomheder, med at lave overskuelige, brugervenlige samt effektive hjemmesider. De er effektive på den måde, at de bliver bygget med et mål, som vi finder ud af sammen: Vil du have folk skal ringe til dig, sende dig en besked, møde op i din frisør-salon, eller bestille en vurdering hos dig. Mulighederne er bogstavelig talt uendelige.

Kontakt mig allerede i dag - få din hjemmeside op at køre!


Mine hjemmesider/projekter/samarbejdspartnere:

Find Kærlighed - Din guide til at finde og møde udenlandske kvinder

Cameksperten - Din guide til at finde de bedste cam sider på nettet

Hundiverset - Din guide til at finde alle hunderelaterede services i hele landet

Sick Internet Company - Informationsside om hvad jeg beskæftiger mig med

Appe Aps & Meyers Gulve - Jeg er tilknyttet konsulent til online markedsføring

Maling Shop - Jeg er medejer, og her kan du købe maling og udstyr af høj kvalitet til alle dine gør det selv maler-projekter

Lycklig Kärlek - En svensk hjemmeside guide til hvor du finder, møder og dater udenlandske kvinder

Finn Kjærlighet - En norsk hjemmeside, der har til formål at vise de besøgende, hvor du kan finde og møde kvinder fra udlandet

EverythingNaughty - en engelsksproget hjemmeside, til det internationale publikum. Omhandler alt det frække, du kan komme i tanke om.

Må jeg ikke nok lave din hjemmeside?


profile-pic

Faxe Car Wash

Morten har lavet min hjemmeside til Faxe Car Wash, og den er jeg er yderst tilfreds med. Han lavede siden, lige som jeg ville have den, med informationer og et booking-system, som vi bruger flittigt. Han får de varmeste anbefalinger fra mig

Khalil Ejer
profile-pic

Faxe Badminton Club

Vi skulle have en ganske simpel hjemmeside, til vores lokale badminton club, som jeg selv kunne redigere i efterfølgende. Morten lavede en helt standard hjemmeside, så vi kan få alle de relevante informationer ud til medlemmere og interesserede. Super tilfredse!

Dorte Formand
profile-pic

Malerfirmaet ap-pe

Morten er en stor ressource for os, i forbindelse med vores hjemmeside til malerfirmaet, men også til de forskellige projekter, jeg arbejder med. Han er skarp, og han ved, hvad de besøgende på hjemmesiden kan lide, og hvad de vil have. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge ham til mine forskellige projekter.

Christian Med-ejer
>